Τοποθεσία

Βρείτε μας στον χάρτη για εύκολη πρόσβαση

Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις και έχουμε απαντήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Χαρακτηριστικά μας είναι η μεταδοτικότητα, η υπευθυνότητα, και η πλήρης προετοιμασία

Χαρακτηριστικά μας είναι η μεταδοτικότητα, η υπευθυνότητα, και η πλήρης προετοιμασία σας στα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, με ποσοστό επιτυχίας υψηλότερο από τον μέσο όρο. Επιλέξτε τη Σχολή μας για να έχετε πλήρη και επιπέδου εκμάθηση!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ μαζί μας για να μπείτε στο πρόγραμμα μαθημάτων με το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μας σκάφος VIP ELITE BOAT 550, στην 4η Μαρίνα της Γλυφάδας!

Τοποθεσίες και Χάρτες

ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΣ

VIP ELITE BOAT 550

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΚΑΦΟΥΣ

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

antonios-vasilakis
ΣΧΟΛΗ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΚΑΦΩΝ “ΤΑΧΥΠΛΟΗΓΗΣΗ”

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

  • ΑΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Εκπαιδεύσου μόνος σου χρησιμοποιώντας τα online μαθήματα μας
  • ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Επικοινωνία με τον εκπαιδευτή είτε μέσω δικτύου (E-mail, Chat κλπ.) είτε μέσω audio ή/και video conference.
  • ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενοι επικοινωνούν ασύγχρονα μεταξύ τους, οι εκπαιδευόμενοι μελετούν στον δικό τους χρόνο, ακολουθούν όμως ένα χρονοδιάγραμμα παράδοσης των εργασιών.

Η πλατφόρμα Ταχυπλοήγηση eClass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Online Μαθήματα

0+

Online Μαθήματα
Μαθητές

0+

Μαθητές