Καλώς ήλθατε στη Σχολή οδηγών Ξηράς και Θάλασσας.


Η Σχολή Οδηγών αυτοκινήτων σας εγγυάται, με την 22 ετή εμπειρία μας στην εκπαίδευση 3000 και πλέον υποψηφίων οδηγών όλων των κατηγοριών , όσο και την Διδασκαλία και Κατάρτιση πάνω από 500 υποψηφίους Εκπαιδευτές οδηγών σε όλη την Ελλάδα κατά την Φοίτησή τους στα Ι.Ε.Κ, της Χώρας Δημόσια και Ιδιωτικά, εκπαίδευση υψηλής μεταδοτικότητας με παιδαγωγική μεθοδολογία και επιτυχές αποτέλεσμα στην εξεταστική διαδικασία.

Διαβάστε Περισσότερα...

Driving Force

Επικοινωνήστε μαζί μας
στα τηλέφωνα


694.67.97.287
210-89.92.443
ή στο e-mail: taxiploigisi@gmail.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


ΣΧΟΛΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΚΑΦΩΝ

Οδηγιες

Αν αναρωτιέστε πώς θα έρθετε τόσο στην 4η Μαρίνα της Γλυφάδας για τα πρακτικά μαθήματα σκάφους, όσο και στην αίθουσα της Σχολής για τα θεωρητικά μαθήματα, τότε ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Με το τράμ από το Σύνταγμα ή το Καραϊσκάκη, προς Βούλα, φτάνετε εύκολα στην 1η στάση της Γλυφάδας «Πλατεία Βεργωτή», όπου είναι η 4η Μαρίνα και το σκάφος!
  2. Με το τράμ από το Σύνταγμα ή το Καραϊσκάκη, προς Βούλα, φτάνετε στη τελευταία στάση της γλυφάδας  «Κολυμβητήριο», δυο στάσεις πριν το τέρμα  «Ασκληπιείο Βούλας», και εκεί θα σας παραλάβουμε εμείς για να πάμε στην αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων.
  3. Με ιδιωτικά μέσα και προσέγγιση στα ανωτέρω σημεία μετά από συνεννόηση μαζί μας !

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για εξοικονόμηση χρόνου μπορούμε να συνδυάζουμε με κάθε κάθοδό σας και θεωρητικό μάθημα 1 ώρας και 30 λεπτών αλλά και πρακτικό μάθημα, ώστε να κατεβείτε το λιγότερο 3 φορές και να προετοιμαστείτε βέβαια με τον καλύτερο τρόπο για ένα σίγουρο αποτέλεσμα!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ